Vilken vinter vi fått, snö snö.....

Upptäckte att det var längesedan jag uppdaterade mina vänner om vad som händer i mitt liv, just nu så springer tiden bara i väg och jag hinner inte riktigt med. Jobbet i stan tar mycket av min tid men de gör mig absolut inget för jag trivs så bra med min arbetsterapeut roll, chefen har nu gett mig förlängt till Mars månad, tjoho!!!!
Första cellgiftbehandlingen är avklarad, nästa blir nog i julveckan, enl schema så ska de va julafton, haha, men tror inte de har lust att vara där inne med mig då, fast de har inte jag heller! Biverkningar kommer och går men är inte av värsta sorten så jag klarar att jobba ändå. Vissa dagar känner man sig lite vissen, kroppen vill inte riktigt. Jag är duktig på att lyssna nu. Det som är tråkigt är att jag får inte utöva någon fysisk aktivitet för att kroppen måste ha energin som jag vill göra mig av med, spinning är för mig just nu totalt uteslutet :-( och promenera är ju inte så kul just nu när det är halt och jävligt, därför köpte jag i helgen en crosstrainer på annons som jag ska trampa runt i. Vi har nu alla provat den så den kommer nog att komma till användning. Sitter idag med värsta träningsvärken men den ska jag jobba bort.
Och snö har vi fått i massor, så länge den ligger där vit och fin så är det underbart men när den vräker ner och yr runt då är det inte kul att köra 5.5 mil från jobbet med ryggraden som en fiolsträng samtidigt som man frågar Gud va man gjort för ont i livet! Men plötsligt så är man hemma och man inser då att jag har inte gjort nåt dumt för jag lever ju....

Om man kunde se in i andra människors liv så skulle man nog bli chockad av vad man upptäcker, vi tror ibland att saker är på ett speciellt sett, att vi vet hur andra mår och har det, men vi har inte en susning, vi kan bara ana. Det finns människor i mitt liv som måste må bra för att jag ska må bra,människor som har en stor plats i mitt hjärta, ibland vet man inte om de mår bra men ibland syns det ganska tydligt att så är fallet. Men vad ska man göra? hur mycket ska man lägga sig i? när ska man lägga sig i ? ibland så får man nog gå på sin magkänsla! Men de är inte lätta beslut att ta, fast bättre en gång för mycket än en gång för lite sägs de ju!


Nu lackar det snart mot jul, en jul som mer ska firas på arbetsplatsen än hemma, man kan ju hoppas att det är sista gången man jobbar en jul!!!! fast det gör mig inte så väldans mycke heller, bara man får träffa sina nära och kära, och att det största paketet under granen är till mig, haha.
Tänker även på min vän som snart ska få sin strålbeh och op innan jul, vad får hon för jul? det är inte så viktigt med julen bara man får må bra och ha en god hälsa, det är mycket viktigare. Jag håller tummarna, hårt hårt!!




I kväll blir de nog lite hockey i staden sen är det jobbarhelg på hemmet, fast lite party ska de också hinnas med, vinlotterigänget ska nämligen göra stan på lördagkväll, kul kul!!



Ha de gott mina underbara vänner, hörs snart KRAM
RSS 2.0