Idag är början på ett nytt liv!

Har nu fått två cellgift behandlingar, den senaste igår. Mådde ganska bra efter den första, men blir väldans trött, fritid va e de? jo slummra på soffan efter jobb och mat för att sedan orka gå i säng. Men jag trivs ganska bra med mitt liv ändå, jag vill jobba så gott jag kan och då får de bli så. Hoppas nu att andra ronden går lika bra, mitt blodvärde hade sjunkit ytterligare så de finns ju en anledning till tröttheten, nu var de nere på 94 så de fick bli några påsar blod. Lite läskigt tycker jag nog att det är att få någon annans blod in i min kropp men kan det bara hjälpa mig att bli piggare så får de nog bli så. man kan hoppas att blodet är från någon levnadsglad och positiv typ :-) inte någon tråkmåns (de kan jag vara själv de).





Idag börjar mitt nya liv med 90% i visby fram till 30 sept, ska bli skönt med ett ställe att vara på och lägga energin där. Saknar trots allt Slite och Elin men tror att det här är bra för min hälsa, börjar dock det nya med att ta en sem dag :-) de kallas mjukstart. Om någon timme reser jag till stockholm med min man och mina bröder och deras resp för att bo på fint hotell med lite spakänsla, de ska bli god mat, ljuvlig dricka och underbart sällskap som ska ge många skratt, kommer att förlänga mitt liv sååååå länge, jaja lite shopping me så klart när man bor mitt i centrum.


Så nu kan vi ju hoppas att blodet rinner snabbt ut i banan så jag känner mig pigg. Packar nu lite nödvändiga saker som ska med och inväntar mannen som jobbar halv dag. Har en sjuk son hemma som ska passa katten, han inhandlat i stället för godis, nässpray, halstabl, febernedsättande piller så han ska klara sig.


Hoppas ni alla får en lika skön helg som jag tror att jag kommer att få, glöm inte bort att njuta av livet, plocka fram guldkanterna ofta, tänk inte allt för ofta på pensionssparande, vi lever här och nu!!!

puss och kram mina vänner ♥
RSS 2.0