Så kom då regnet.......

Vilket var både behövligt och skönt men tråkigt att det tog bort värmen. Jag har annars sagt att jag ska vara positiv och ta vädret för va det är varje dag man vaknar upp, men de höll inte för nu är jag trött på de svala vädret med både regn moln och åska. Jag vill åka och bada och sola!!

Skulle ha uppdaterat lite tidigare men har inte hunnit pga mycket jobb och  få lediga dagar som som varit upptagna med annat. Fick mina provsvar från onkolog mott vilket gjorde mig väldigt glad, värdet hade sjunkit ytterligare, så nu känns det som att jag klarat av sjukdomen ännu en gång, tjoho..... men det finns aldrig en dag som jag inte tänker på allt detta som hänt samt vad som kan komma att hända, fast dessa tankar ska inte få ta över mitt liv inte, icke då.

Sommaren springer på som bara den men jag har hunnit med att göra mycket roliga saker iaf.
Jag har varit i visby och lekt brats och druckit fanta rosé, fast jag tror jag hade de mycket torrare där jag va. Man blir ju lite trött på den sk stockholms veckan när dom kommer hit och tar över stan på nåt vis och tror att de bara är dom som existerar i stan, dom kan hålla sig i stockholm eller va  fan dom vill, bara vi slipper betala för alla poliser och övrig personal som ska till för att hålla en viss ordning. Nu har sagt lite va jag tycker och tror inte att jag är så ensam om detta. Fast de är inte så mycket att lägga energi på, man kan strunta i och åka in och titta på eländet och göra nåt annat kul ist.

När då regnet väl kom så stannade de alldeles för länge och skapade svalt och ostadigt väder, fast man fick passa på att göra lite andra saker och det var ju också bra. Det blev några loppis besök samt lite utflykter per bil. Men nu kunde va skönt med lite värme igen.

Har även denna vecka varit på anställnings intervju om ett 4 månaders vik som AT vilket var himla pirrigt, har även löne förhandlat för första gången i mitt 44 åriga liv, hur gör man ? va hugger man till med? man vill ju ha jobbet liksom, ja ja nu är det gjort och jobbet fick jag om jag bara blir klar med min sommar kurs och klarar tentan så att jag kan lösa ut min leg. Vilken piska jag har över mig nu! Bara att läsa o läsa så att det sitter till slut.

Känns som att mitt liv har börjat på nu kula, vissa saker tar slut och andra nya saker tar vid, men de är väl så det är. Snart börjar skolan för ungdomarna med, Gustav flyttar till stan med en kompis, Elin flyttar troligen till Lund för att plugga 1 termin idrottspsykologi, om det går som hon tänkt iaf! spännande, då blir det nog en tur ner för att hjälpa till med flytt.

Igår firade vi mannen som blev 51 med mat och prat, tänk att ett år går så fort. I fjol så hade vi stort kalas för 80 personer, jag var mitt uppe i min sjukdom med cellgift och allt annat samt att jag fick en höft luxation dagarna innan :-) passande!!  Men jag kan säga att i år så kände jag inte av något, frisk som en nöt kärna!!!!!

Ännu finns det saker som ska göras innan sommaren tar och slut och hösten sätter in så håll ut mina vänner det kommer att bli en skön brits sommar!

Kramis!

Tänk att få njuta så av sommaren :-)


Nu flyter allting på ganska bra tycker jag, de blir mycke arbete, sola, bada och lite kvinnohistoria (kanske för lite, hmm). Har gjort så mycket roligt och avkopplande de senaste veckorna, mikka och Tomas har kommit från Bryssel för några veckors ledighet, stångaspelen i fyra dagar, grillningar, cykeltur till Ljugarn med god vänner samt igår blev de båttur till storholmen med grillning och fika. Det var en underbar kväll på alla sätt.

I tisdags var det dax för provtagning, så nu måste jag göra saker i flera dagar för att inte tänka så mycket på vad resultatet kan ge för besked, nästa vecka kommer ett samtal per telefon, huga, inte kul med denna väntan. Måtte de hålla i sig och vara oförändrat. Har fått något konstigt i min kropp, värk i axlar och hals, hoppas det inte är något som hör ihop med min sjukdom, undrar om jag börjar bli inbillningssjuk?? nej tror inte de va!

Har även hunnit med en sväng in på den beryktade Almedals veckan för första gången i mitt liv, det blev en trevlig upplevelse men de blev mer restaurangbesök och fotbolls vm än de blev politik, men jag var dock där!!


Jag ska försöka hinna med och göra saker, besöka platser, ex varpa sm, fårö, och inte att förglömma..... Brats viku med sprut och bikka byxor, allt för att hålla sig modern och inte upplevas som åldrig...... undrar va min man säger om detta??? de blir nog fotboja, får väl hålla mig till bitch partyt för det passar nog mig bättre!


Jag med två av mina underbara vänner, vänner i ur och skur, vänner som kan få en att gråta, skratta, glömma och förlåta, man måste bara förvalta dem väl och ge dem näring.
Låt oss vara starka tillsammans, låt oss vara svaga tillsammans, låt oss vara tillsammans.

Dagens "citat" ur en hyllning till alla mammor!
Barnen felciterar dig sällan. Betydligt vanligare är att de, ord för ord, upprepar det du inte borde ha sagt.

Kram från mig till er alla!!

Värmebölja

Tänk att det blev sommar till slut, värme som vi alla längtat efter och väntat på. Det har blivit stranden några gånger samt även ett dopp i havet, de va varmt kan jag lova, UNDERBARA SOMMAR.

När sommaren kommer så kommer även alla måsten, måste rensa garderober, fixa i trädgården, laga allt som är trasigt, åka hit o åka dit, hälsa på alla möjliga människor......måsten måsten och vips så var sommaren slut! Nej man ska bara göra saker som faller en in, sitta i brasse stolen,  äta gott på nån restaurang, dricka lite vin med goda vänner, grilla, cykla, titta på pärk, dansa och bara va..... är det svårt eller?. I sommar ska jag njuta av att jag är cellgiftfri, inga jobbiga måsten inom skolarb (bara lite kvinnohistoria), inga tider som ska passas, halv vuxna barn som klarar sig själva (om man bara kunde släppa taget), ska göra allt som passar mig för stunden, låter som en ganska bra sommar men frågan är om det blir så. Den som lever får se som de brukar säga!

Har börjat jobba och det kändes väl ganska bra, de va kul när lönen kom iaf :-) Nej de roligt att vara tillbaka till arbetskamraterna men jag är färdig med det här känner jag, nu vill jag nåt annat. Har sökt lite jobb till hösten så vi får väl se va de blir. I torsdags var det fyrkant i visby med pizza rosé, jordgubbar o glass och en jädrans massa babbel....... kul kul! Min underbara vän befinner sig just nu i Barcelona på lite sem, de är tomt utan henne ska jag säga, fast idag ringde hon. hon har det lika varmt o gott som vi.

Idag är det uppiffning i trädgården bla högtrycks tvätt av plattorna samt en ny förskaffad trädgårdsmöbel, så fint blir det. Bakar även lite gotlandslimpor, de är ju så gott med en raido smörgås. I em bär det av till Östergarn på 20 års party. Kvällen bjuder sedan på nattarbete.

Ja sommaren är härlig och jag är frisk och mår bra, kan de bli bättre?? Nej! så nu ska jag ut och njuta av livet och solen.

Kram mina vänner, all you need is love!
RSS 2.0