Koss va de händer grejer!

Jag har idag konstaterat att jag är en dålig bloggerska, fast de va elin som sa de. Mitt liv går för fort just nu för att jag ska hinna med. Ska delge lite glada nyheter iaf, jobbar just nu 90% som Arbetsterapeut, skiiiiit kul, men de är allt lite tråkigt att vara borta helt från hemmet på Hemse. Men de va ju de här som jag ville göra.
Började i torsdags i Slite Hemrehab på 50% tillsammans med min kursare, Elin! tänk att vi ska kampera ihop, riktigt skoj. Hon är en väldigt kloktänkt dam så henne kommer jag att ha stor nytta av. Annars är jag kvar på Rehabenhetens mottagning i visby på 40%. Känns som att solen lyser lite lite över mig iaf trots att min sjukdom ständigt hänger över mig som ett stort gråsvartmoln.  Jag försöker pressa bort den nu när jobbfronten är lysande.
Men ni som finns nära mig vet ju att det är en ständig kamp jag genomgår, för att glömma sin egen sjukdom så läser man in sig på andras. De finns många i vårt samhälle som kämpar för sin överlevnad, kämpar för en något sånär bra vardag. Många är nöjda bara det är okej, en del slutar aldrig klaga utan vill bara ha mer.
Jag vet att det är flera som följer mig i min sjukdom så lite inf vill jag ge er. Fick sluta med min påbörjade behandling för den gjorde inte så stor nytta, jag har gjort en utredning under två veckor nu för att försöka förstå vad som händer i min kropp, läkaren säger att jag har en väldigt hög aktivitet av cancercellsproduktion vilket gör att det kan växa till sig tumörer, därför så måste man tona ner produktionen med en annan behandling. Vilken de blir och när det blir vet jag snart,  som jag tidigare sagt så, den som lever får se.......... fortsättning följer.......
Men just nu njuter jag av att jobba och skiter i allt annat, jag kan ändå inte göra nåt åt det. Fast jag har ändrat min kost för att kroppen kanske ska må bättre...... vi får se. Jag försöker göra roliga saker, unna mig saker, som min goda vän brukar säga - se va jag fått idag av mig själv!!! De har blivit några tjejfester, dansmiddaga och 40 årskalas, full fart, snart är de tjejfest på gång igen!
Ska försöka blogga lite oftare :-) I kväll blir det middag med familjen, en liten avskedsfest för Elin som i morgon drar till Barcelona för att plugga spanska, vi får väl se när hon kommer tillbaka, kanske man hinner ner o hälsa på!
Puss på er hörs snart :-)
RSS 2.0