Vart tog de nya goda året vägen?

Ja inte kom de till mig iaf, de enda goda med det här nya årets början de va att Sverige (Lau) tog tog GULD i JVM i Canada. Vilken bedrift, vilka matcher, vilken underhållning, jag får ännu gåshud på kroppen bara jag tänker på de!!

En leitn sork som blivit stor! GRATTIS JOHAN


För att återgå till att vara negativ så är mitt liv just nu skit, inget går att planera, lever på soppa, omelett och annat lättransporterat. Eftersom att många vet hur jag har det och följer min sjukdom så uppdaterar jag lite nu. Så håll i er så startar vi reprisens resa för typ 4 gången. Min kropp har haft problem sedan i höstas från och till men kullmen kom innan jul med mycket feber, trötthet och buksmärta. Rensning av rör i gallan gick ju inte som planerat så tiden efter detta har varit jättejobbig med våldsam klåda på kroppen, smärta i buken, illamående, många sjukdagar hit och dit då jag inte klarat "huvud upp och fötter ner". Och det  vet ni många att jag vill vara på mitt jobb,inte vara hemma och må skit, men som sagt den här tiden har jag haft lite att säga till om utan min kropp har bestämt. Så nu är de klargjort att nya tumörer sitter och trycker till min tolvfingertarm, vilket påverkar min mattransport samt galltransport som då har en stor betydelse för mitt välbefinnande, inget kommer förbi, och det är där min goda soppa kommer in. När man vet hur man ska leva så blir de lite lättare med det mesta. Så nu gjordes en plan, cellgift veckan som nu gått, men tyvärr så gick inte de för att min galla mår inte alls bra. Så nu sitter jag i en rävsax eller som dr sa "komplicerat läge" gallan måste må bra för att klara cellgiftets transporter men tarmen måste ha cellgift för att jag ska må bra...... Hmmm.

Så för att svälla av gallans svullnad så har jag nu under 5 dagar ätit kortison tabl (24st/dag) för att testa, och peppar peppar så mår jag lite bättre, och det får väl provtagningen visa i morgon! Jag hoppas verkligen att de snart kan bli cellgift för vi hör ju ihop på nåt vis, vi är kompisar, skulle nästan vilja ha han där hela tiden för de verkar ju va då jag mår som bäst, konstigt nog. Men jag är jävligt trött på allt de här skiten just nu, går in på mitt tredje år nu!!




Men lite positivt har jag också haft under den här tiden, alla ungdomar har varit hemma och förgyllt och stärkt mig och min tillvaro.

Trotts allt så blev de ett litet julbordsbesök på Frimis.
Julpyssel hos familjen Håkansson med stora traditioner.

Granen fick sin fina glans av ungdomarna, trots ljusslingor som exploderade!♥
Julaftonsmorgon med julfrukost enligt tradition!



Kusiner fick träffas, som vanligt gustav ensam, påpassad kille!

Och tomten kom till slut, fast en mystisk sådan och ovanlig!
Alla nöjda och glada kan jag lova.

Sen blev de nyår med fina glada vänner och fyrverkeri på Ljugarns stranden, mycket vackert!


Tillslut så kom dom då äntligen hem, finaste vännerna vid Fie, som fick ett varmt mottagande denna sena natt och vi fick höra om alla bravader som vi bara kan drömma om



RSS 2.0