Minnesvärda roliga händelser när allt elände började

När allt känns eländigt så får man plocka fram några roliga händelser i ens liv, händelser som man med glädje vill minnas. Jag har försökt leta i mitt minne (som då oftast är borta) om man hittar nåt eller så kollar man på kort och minns väldigt mycket, jag ska ge er några av dessa underbara händelser här♥
Elins underbara bal maj 09 som sen blev en härlig studentfest med värme och glada ungdomar och stolta föräldrar!
Sen kom Gustavs steg ut i livet, dax att avsluta grundskolan för att ta ett litet kliv in den vuxna världen!
Sen började min behandling, vilket kanske inte var så kul med tanke på frissan men de va bra att den gjorde mig frisk (trodde jag ja), man lever alltid på hoppet. Sen fyllde mannen i mitt liv 50 år som till allas förundran var hur vi skulle orka med en stor fest, men vi hade bestämt oss, de kanske blev det sista stora kalaset vi skulle få möjlighet att ha ( och inget har ett svar på om det är så heller), vi hade iaf en härligt rolig fest som aldrig tycktes ta slut, den är ett stort minne för oss! Senare så bar det av till Bryssel, dit våra döttrar hade dragit för att hitta lyckan :-) Och den resan har ni redan hört väl om så den lämnar vi snabbt!!!! Fast trevligt hade vi.
Sen kom då julen närmare med både julkuls pyssel vid Fie och allt som hör till och som sedan övergick till julafton med paket och fyndiga rim och när lilla kexet kom hem och gjorde sig påmind!  De va några glimtar i mitt 2009 då jag blev sjuk och samtidigt trodde att jag blev frisk, fortsättning följer........... Kram


Nytt härligt år, eller?

De va värst va slutet av året gick fort, helt plötsligt va julen över och det var dax att förbereda sig för ett nytt år. Julen blev i år lite annorlunda, för det första så jobbade både jag och E på julaftons morgon så det blev ingen traditionell julfrukost i finrummet, för det andra så infann sig ett ruskigt snöoväder med både fastkörning i snön och snödrivor längs alla väger så framkomligheten var omöjlig vilket gjorde att  jullunchen med släkten fick ställas in, så för första gången i historian var familjen hemma. Bara vi i familjen, (när väl jag som jobbade sist kunde ta mig hem på em) vilket var himla mysigt. Vi hade en härlig kväll med julklappsöppning som gjorde att barnens ögon tindrade av glädje, som när de va små. Någon blev snopen, någon fick ångest över va hon egentligen hade önskat och som blev verklighet, någon började gråta, vilket fick andra att skratta, och jag själv fick så fina presenter av min man och av de nu vuxna barnen som jag inte trodde man gjort sig förtjänt av.


De blev kalas ändå på de andra dagarna, både med min släkt och B släkt, hann även med julkalas hos fina bästa vännen.

Annars va det härligt att ha alla hemma trots att de ibland kan kännas lite jobbigt när man blir många. Mellandagarna har varit fyllda av hockey, jobb och att umgås. Nyår bjöd på härligt sällskap på ljugarn och en gastkramande hockey match mellan Sverige och Kanada, vilket gjorde att raketerna fick ställas in, fast vi hade ju G, hon fick agera raket när de hände nåt på tv:n.


Mitt nya år börjar väl inte så väldigt bra, cellgift redan på tisdag, får väl se hur de går med det. Min kropp känns tom ibland, som att allt skulle vara borttaget, förutom hjärtat då som får mig att gråta ibland. Snart har det gått två år av mitt liv i cancerns händer, och det är ännu inte slut......... tar de någonsin slut?


Dottern kom hem i mellandagarna och chockade mig, samtidigt som jag blev väldigt rörd....... hon fick nämligen en tatuering i julklapp, hon hade önskat sig de, ingen fick veta vad motivet va, och jag litade på henne, hon skulle aldrig göra nåt hemskt de visste jag, men trodde aldrig att de skulle stå  Mor lilla mor, vem är väl som du. Men nu gör de det iaf!!!!! puss älskar dig!

Hoppas att året kan bli bra, och det blir vad man gör de till,jag ska göra mitt allra bästa. Gott nytt år till alla mina vänner!



RSS 2.0