Snart börjar arbetet :-)

Det heter nu att jag har lite semester, har därför varit på sem resa till Gävle några dagar med vännen G. Vi har besökt IKEA, shoppat i gallerior både här och där, ätit god mat, druckit en öl på stan, promenerat och varit ute och åkt med en körkortslös pojk :-). Det var sköna dagar att fylla med vad vi ville. Lördagen gick förstås i kärlekens tecken med bröllopet, det var väldigt vackert, vi skåla med brudparet,vi grät med brudparet, ja vi var nog där och dansa me tror jag!

Nej de va vi nog inte men så här ser snyggast på festen bruden ut!!! så jag kunde ju ha vart där.

Borta bra men hemma bäst brukar de säga, men de vet i tusan om det var,på semestern fans det mat iaf men de fanns det inte hemma kan jag säga, inte en brödsmula i skåpet när två karlar finns ensamma hemma. Hur överlever de? eftersom att de klarar sig utan så har jag kommit fram till att jag behöver inte handla mat hela tiden utan jag kan ta det till mina semesterresor ist, fast de konstiga är att hur mycket man än handlar hem så är det någon som käkar upp det, hmm märkligt!

Snart komme dotri hem från sin resa, skulle ha hämtat henne idag vid båten men något gick fel (?) så det får bli mannen som hämtar i kväll ist, men ska bli kul att ha henne hemma igen.

Snart midsommar men den ska firas på hemmet med nattarbete fast först lite firande med goda vänner.
Ikväll blir det lite vinlotteri men först ska jag känna på en spinning, det är längesedan nu men ska bli skönt att få göra. Min kondis är inte den bästa efter alla behandlingar och mina värden börjar bli lite bättre, så nu kör vi!!!
Jag ska göra allt jag kan för att ha en skön sommar med mycket motion och god mat samt umgås med mina vänner och min familj, samt klara av min kurs jag läser i kvinnohistoria som är väldigt spännande.
Hörs snart mina vänner!

Sommaruppehåll....

.....blev de för cellgift behandligarna, skönt, känner att kroppen tar stryk med bla dåliga värden. Mitt Hb är ganska lågt men inte lägre än att jag klarar av att leva med det. Dr sa att det var bra om min kropp fick ta en paus under någon månad men att jag ville komma och ta prov en gång i månaden, vilket hon höll med om. Som hon också sa så måste vi spara på min kropp för framtiden eftersom att jag vet att det var inte sista gången som de blir cellgift, men jag hoppas att det dröjer ett långt tag innan den jäkla cancern återkommer.

De är så många människor som insjuknar varje år och dör men det är flera som överlever, jag är en av dem!!!! och ska så förbli. Hoppas att jag kan njuta av denna sommar utan att känna oro för vad som finns inom mig.

Igår var jag inbjuden till en tillställning som jag inte visste så mycket om men som var en trevlig kväll i glada vänners lag. Det var en fest som var tillägnad mig för att jag klarat av mina studier trots många dalar jag ramlat ner i och höga toppar att kratta mig uppför. De var god mat, vin, kaffe med godsaker till (både på fat och i glas) härlig utsikt från Borgviks lusthus och flera underbara människor som har haft och har en stor del i att jag kunnat gå vidare i mitt liv. Fick också ett smycke med tillhörande öronhängen som kommer att symbolisera de jag klarat.
Vad vore livet utan vänner? ingenting!
Vad vore livet utan dig, vad vore livet utan mig, vad vore livet utan oss, helt värdelöst förståss
!
En vän är någon som tror på en, när man tappat tron på sig själv. Vänskapens språk är inte ord utan handling.

Vänner finns där och hjälper en upp , när man är nere. Och om de inte kan de, lägger de sig ner och bredvid och lyssnar.

Men kom ihåg att inte använda dina vänner som startkablar och sen bara lägga dom i bakluckan för nödsituationer! dom är värda så mycket mer...
                                                                                    
Nu blev de mycket snack om vänner men de har en STOR del i mitt liv!

Nästa vecka börjar kneget igen på hemmet, vi får se va de har att ge, tror de blir roligt att komma tillbaka om än kanske bara tillfälligt. I morgon ska jag fara till Gävle med bästa vännen för lite semester, hoppas på fint väder.

Nej nu är det åter till kvinnohistorian från 300 talet, intressant ska jag säga, vi har inte haft de lätt vi kvinnfolk, men de har vi nog tagit igen nu!

Ha det gott mina vänner!

Allt känns tomt, konstigt och omotiverat

Det har varit två veckor fulla av händelser som varit roliga, tråkiga, sorgsna och samtidigt helt fantastiska. Nu känns allt bara tomt och jag känner mig omotiverad. C-uppsatsen gick ju över förväntan så den är snart kompletterad och klar får vi hoppas, (om handledaren godkänner ), annars hände de mycket roliga saker i Luleå den sista veckan, de va mycke skratt om hur åren varit. Sista kvällen var det fest som var väldigt lyckad, vi åt mat, lekte charader, jag höll tal till mina ny funna vänner och sen dansa vi loss på ett Luleå hak. Sent denna onsdags natt skrattade vi oss hem genom Luleås gator och intog en natt macka i vandrarhemmets kök, tänk att de va sista gången vi bor på detta vis......
Innan avresa på torsdagen var det avslutning med smörgåstårta och tår fyllda ögon, men vi ses ju snart...... oktober blir första träffen i Stockholm....skoj.
Det blev sen några dagar i Stockholm med svägerskan som bjöd på fin restaurang i Hammarby sjöstad, jag har världens bästa sväggu, hon finns alltid där med säng plats, god mat och trevliga samtal. Familjen kom sen upp och då blev det maraton hejning och mingel i staden. Torgny klarade att gå i mål fräsch och fin, såg ut som att han skulle kunna ta en mara till.
Sveriges nationaldag firades på ett flyg till Barcelona på en välförtjänt ledighet. Det blev några underbara dagar med både sol, regn och lite moln. Blev även några dopp i havet och mycket Sangria!!!!!

Är nu tillbaka i vardagen igen som känns konstigt tom, har börjat min valbara kurs som inte känns rätt, detta kommer inte att gå, den är svår, tråkig, omotiverad och enbart med engelsk litteratur, just nu vill jag bara slippa tänka på något och bara vara här och nu, inga måsten inga krav ingen tidspress, bara njuta, de får ta den tid de vill för att bli färdig, min energi och kraft är slut.

I morgon blir de svar hur min sommar kommer att se ut, blir de uppehåll med cellgift eller ej? de får provsvaren visa. Just nu känner jag mig bara nöjd med vad jag presterat efter att ha fått cancer två gånger under min utbildning, så jag blir inte besviken på mig själv om jag inte får min legg innan jul.

Eftersom jag bestämt mig för att leva trots min återkommande cancer, så kommer jag med de att få många år som verksam arbetsterapeut, få många nya arbetskamrater samt bli en erfarenhet rikare. Men just nu vill jag bara njuta en stund till, allt annat får tyvärr vänta.

Nu vill jag ha sommar och inget pissregn och kyla, värme är vad min kropp behöver så jag kan få ork och energi.....i massor! Kram från mig (Agda 84) till er mina vänner, som sätter guldkant på min vardag med fina kort och ständiga hälsningar som lyfter en framåt.
RSS 2.0