Vårkänslor!

Idag hade jag riktiga vårkänslor, man kände att det hänt nåt i luften. Man ser en ljusning på vädret iaf. Jag lovade att jag skulle bli bättre att skriva men tiden räcker inte till för mig, mina kvällar är sena innan hemkomst. Det blir mycket körtid när man jobbar ena dagen i Visby och nästa i Slite, men fantastiskt kul. Att få jobba med Elin, min kursare, är jättekul men tyvärr så blir de inte så långvarigt. Från första April- sista September har jag fått ett 90% vik i Visby på rehab mott och det kan man inte tacka nej till.

Jag har lärt mig så mycket på den korta tid jag varit i hemrehab och jag vet att jag kommer inte att stänga den dörren! Jag tror annars att jag och Elin blivit ett bra team i Slite, hon är rätt person på rätt ställe!
Men säg den glädje som består, "han där uppe" tycker ju nåt annat, han tycker väl att det blev för bra med all glädje så jag skulle väl taggas ner lite, och va hittar man på då? jo lite cellgift kanske. I morgon kör jag igång igen med cellgift för att sedan fortsätta med det 1 gång i veckan, hur mycket tid tar inte de av ens liv? En jävla massa tid! De senaste fyra-fem veckorna har symtomen kommit smygande med febertoppar, frossa, illamående, ömhet i buken, en himla trötthet och sist kom den förbaskade klådan, så nu sitter man här och ser ut som en klösbräda till katten. Så nu hoppar jag på cancertåget och tar en runda till. Ibland känns det som att min kropp mår bäst om han får lite cellgift, kanske de är så att jag är lite av en missbrukare :-)
Nej jag ska njuta av våren nu och se framåt, allt kan bli bättre, snart sitter jag på cancerbergets topp som segrare!
Kram mina vänner, de va kanske inte så roliga uppdateringar, men men..........
RSS 2.0