Sommar och soliga dagar

Nu har tiden sprunngit iväg känns det som, min uppdatering har varit seg, förlåt mig. Men för att börja med de tråkiga så blev de ju till sist så att jag fick börja min beh I halva april med cellgift i droppform samt tabletter, en behandlingsperiod är i 3 veckor sedan uppehåll 1 vecka. Fast lyckan varade ju inte så länge, kroppen reagerade så klart på droppet med att ge mig svullna , ömma och röda underben, vilket  vi först trodde var en propp eller nåt liknande. Efter ultraljud så kunde vi bortse från den åkomman, men vad det är vet vi fortfarande inte. Läkare säger att de aldrig sett någon med denna biverkning, 4 dagar efter droppet så kommer svullnaden och en jävla smärta som ett brev på posten. Man känner sig som sina gamla åldringar på hemmet med kompressions lindningar och stödstrumpor dagligen. Så nu för tiden så är mina stödstrumpor mina bästa vänner :-) fast klänning och stödstrumpor kan ju va snyggt!! Har startat min tredje beh nu och det lär väl bli ett antal innan sommaren är slut.

Har räknat ut att det är fjärde sommaren som jag går på behandling, så man börjar ju få rutin kan man tycka. Skit vart så länge de är ett måste, bara de hjälper den här gången så, och för lååååång tid framåt.

Jag har ju haft mycket annat att tänka på med , roliga saker :-) som sm slutspel i gävle, som de tyvärr inte vann när jag var och hejade, men de vann till slut.
Vi hann ju även med en VM match,sverige -ryssland som tyvärr slutade med förlust.



Sen har vi ju haft en kanon rolig Guldfest för allas vår Johan, kunde inte bli bättre. Alla var nöjda och glada.


Sen blev de dax för bal, fina killen och hans vackra dam. de var så tjusiga och roligt hade de haft, synd bara på det kalla vädret.


Sen kom då ÄNTLIGEN den härliga studenten med glada ungdomar som strålade i kapp med solen denna sköna dag. En stolt mamma och stolta systrar som välkomnar lillebror in i vuxenlivet ♥
.


En lärare som kommer att sakna sin elev och en kille som kommer sakna sin lärare! Student kalas blev de me med släkt och vänner
Nu börjar vuxenlivet :-)
Ja nu var allt de här roliga slut nu får jag planera för något annat kul, fast de är jag ju ganska bra på. Semestern kommer inte riktigt ännu men planerna är många :-)
Nu ska mina svullna och ömma ben få lite vila och i morgon blir det en cellgiftdrink igen.

Må så gott mina vänner och ha en trevlig midsommar!
RSS 2.0