Det går mot hösten....eller??

Sommaren har varit ganska blöt tycker jag, mycket åska och störtskurar, det blev inte så mycket strand som andra år. Även badet har minskat, fast roliga saker har jag gjort ändå.
Resan till vilnius var jätte rolig, trevlig och framför allt BILLIG, en brakmiddag för sex personer kostade typ 650kr, en stor stark 10-15kr. Stället k an varmt rekomenderas att resa till.
Utsikt från vårat hotell Vandring i staden, otroligt fina byggnader, men även en otrolig fattigdom.     Ett gammalt slott som låg på en ö var en stor turist attraktion.
En öl satt aldrig fel i detta soliga och varma väder som vi hade.
Det blev en tur till skarpholmen i år också, frukost och lite stenplockning.
Jag har fått mått bra flera veckor i sommar, jag har suttit på veranda i visby med ett glas rosé, besökt underbara vänner, gjort härliga utflykter, ätit god mat på restauranger, underbara grillkvällar med vänner och familj, ja allt man kan tänka sig som hör sommaren till.
Sen small det till när man som minst anade, hög feber med väldig buksmärta som slutade med akuten och inlagd i en vecka med antibiotika och en otrevlig gastroskopi, röret i gallen gav en infektion som däckade mig fullständigt, men man är van nu för är det inte det ena så är det de andra. Är på fötter igen och ska snart börja jobba.

Mitt i allt elände så hade vi en urtrevlig kusinträff hos min äldre bror, vi åt god mat och skrattade samt pratade gamla minnen.
Lars-gunnar, Kjellåke, Janka
Vonna, jag, Kerstin och Nita.

Nu ska jag ta hand om mig och vila ordentligt så jag orkar ta nya tag, återkommer snart med nya händelser  ur mitt liv. fast glömde ju att skriva att jag sagt upp mig för första gången i mitt 45 åriga liv, kändes allt lite konstigt, men man måste ibland bara bestämma sig :-)

Kramis på er alla!





RSS 2.0